Amalie - sød og sexet

Massage only (Incall) / Posted 3 uger ago / 109 views

Beskrivelse

For English, please scroll down

Jeg er en ung og debuterende studineskønhed, der ikke kan få nok sex. Jeg er fræk, forførende og feminin, og jeg har en forkærlighed for frække og liderlige møder. Jeg er intelligent, og jeg vil elske at studere til en P.HD. i sex, skal vi være studiekammerater?

​Mit ansigt er model smukt, og jeg har en slank og veldrejet krop med lange og flotte ben. Min numse er fast og tasty, og lige til at nyde.  Jeg har en glat og stram mis, der spinder sf vellyst. Mine bryster er struttende og berøringshungrende CC- skåle.

​Jeg tilbyder alle blide former.

I am a young and brand new student beauty who cannot get enough sex. I am naughty, seductive and feminine, and I have a fondness for naughty and horny encounters. I am intelligent, and I would love to study for a P.HD. in sex, maybe we could be study companions?

​My face is beautiful just like a model, and I have a slim and toned body with long and beautiful legs. My butt is firm and tasty, and just ready to enjoy. I have a shaved and tight pussy that purrs l. My breasts are perky and touchable CC cups. Age 22 years old, height 160 cm., weight 45 kg., breasts CC cup.

I invite you to all soft sex.

 

  • Opening hours : Uge 51 Tirsdag kl 16-23 fredag kl. 16-23
  • Pricelist : Ring og hør