Anastacia - femme fatale

Massage only (Incall) / Posted 3 måneder ago / 208 views

Beskrivelse

For English, please scroll down

Jeg er en eksotisk femme fatale, og min stil er gennemført med eksklusivt lingeri. Men det er kun en lille del af mig. Jeg er altid sød og smilende, og ikke mindst – supersexet. Min personlighed er imødekommende og naturlig, og du vil ikke være i tvivl om, at jeg tænder på, når en mand ikke kan få øjnene fra mig. Jeg elsker en liderlig mand, der ikke kan få nok af mig, og alt i min krop vrider sig af ægte liderlighed.

Mit ansigt er smukt, og mit varme smil er en lysende stjerne, og du vil smelte. Mine charmerende øjne har det frækkeste glimt i dem, og hele herligheden er indrammet af mine bløde blonde lokker. Min krop er slank og silkeblød feminin med den dejligste runde numse, og min mis spinder som en sexkilling efter kærlig behandling.Er du babsoman, så er min velsiddende og berøringsvenlige ægte D skål lige noget for dig.

Jeg tilbyder alle blide former, GFE med tungekys, erotisk massage, B2B, lettere avanceret, flere fyre, sorte kys til mig, slavepige og blid dominans.

​I am a true exotic femme fatale and my style is high class. I have a beautiful face and a slim and fit body. Age 26 years old, height 165 cm., weight 56 kg., breasts D cup.

I invite you to all soft sex, GFE with french kissing, erotic massage, B2B, advanced, more than 1 guy, anal rimming for me, slave girl and soft dominance.

  • Opening hours : Pt ingen vagter Kig ind igen senere
  • Pricelist : Ring og hør