Anita - voksen, blid og hård

Massage only (Incall) / Posted 1 måned ago / 502 views

Beskrivelse
VIGTIG INFORMATION ANG. CORONO, SE MERE HER:
mon-cherie.dk/uncategorized/pakkekalender/
Jeg er en klassisk smuk kvinde med et ansigt, der har let til latter.
Mine smilende blågrønne øjne lyser af liv. Det hele er indrammet af lange gyldne lokker, og min krop er velplejet og veldrejet, og jeg sætter en ære i at være silkeblød, når du går på opdagelse. Min mis er våd og klar til fun and games. Mine bryster er ægte, store gyngende og fyldige E skåle, kom og leg med dem.
Jeg tilbyder alle blide former, især halve og trekvarte timer, saftige cocktails, pirringsbondage, og det hele får du med masser af varme kys og kram.
Lige så blid og varm jeg kan være, lige så hård og kontant er jeg, når jeg træder ind i rummet som din Madame Anita. Min erfaring i det mørke univers er stor, og jeg skal med glæde give dig både verbal og fysisk afstraffelse. Så lad mig føre dig ind i et mørkt eventyr, hvor du er i min totale magt.
Når du møder Madame Anita, er jeg klædt i pikanterier som læder, lak og meget andet. Du kan få lov til at tilbede mine lange støvler, og hvis du ikke gør det, som Madame forventer, så må jeg tage pisken eller påspændingsdildoen i anvendelse. Måske du skal mærke min klemmer?
Er du ny i dette univers, så tøv endelig ikke med at prøve det sammen med en erfaren domina som mig, jeg skal føre dig nænsomt ind i universet, så du bliver afhængig.
Om du er nybegynder eller erfaren, så skal du nok blive sat på plads!!
Hilsen
Madame Anita.
  • Opening hours : MC holder lukket fra d 12/3 kl 9 og i 14 dage, pga regeringens retnings linier
  • Pricelist : ring og hør