Athena - kvalitetsbevist elskerinde

Massage only (Incall) / Posted 4 uger ago / 461 views

Beskrivelse

For English, please scroll down

Jeg er kvalitetsbevidste elskers elskerinde. Min hobby er frække mænd, og derfor har jeg valgt verdens ældste og frækkeste erhverv som bijob – og jeg elsker det. Jeg er sexet og forførende, og du vil ikke kunne vente med at få mit frække lingeri af og få lagt mig ned i sengen. Jeg er en ren sexorkan, så du kan blive afhængig af min liderlige tunge og frække berøringer. Jeg er intelligent, så bagefter, vil du slet ikke kunne forlade mig.

​Jeg er en voksen og smuk kvinde med et glimt i mine brune øjne, der viser, at jeg ved hvad jeg vil ha´, og jeg tager det. Mit hår er langt og rødbrunt, og det falder blødt og feminint om mit smilende ansigt. Min krop er veldrejet og slank, og jeg sætter en ære i at være velplejet. Jeg har varm, villig våd og glat mis, kom an! Jeg har dejlige og struttende ægte C skålsbryster med brune stive vorter.

Jeg tilbyder alle blide former og GFE med kys og kram, slavepige, græsk til mig eller dig, deep throat og gagging.

Hos mig kan alle frække drømme afprøves.​

I am grown woman with aa interest in naughty men. I am beautiful, and I know what I want, and I take it. Age 35 years old, height 173 cm.,weight 65 kg., breasts C cup.

I invite you to all soft sex, GFE with lots of hugging and kissing.

OMTALE

https://www.eroguide.dk/forum/topic/87124-athena-%E2%80%93-dejlig-pige-hos-mon-cherie/

  • Opening hours : pt ingen vagter kig ind igen senere
  • Pricelist : Ring og hør