Caroline - Kælen dansk elskerinde

Massage only (Incall) / Posted 1 måned ago / 161 views

Beskrivelse

For English, please scroll down

Jeg er en uimodståelige 100% dansk kælen kvinde med masser af charme og der udstråler sødme og uskyldighed ved første øjekast, men mellem lagnerne oser jeg af den frækkeste og mest uartige elskerinde, du kun kan drømme om.

Jeg er drevet af lyst og begær, og min varme personlighed gør dig blød i knæene. Jeg har en sød personlighed, og jeg har livserfaring, så du kan tale med mig om alt.

Jeg er skøn blonde med et dejligt smukt og smilende ansigt. Mine varme og smilende grønne øjne vil få dig til at føle dig fortryllet og afslappet i mit selskab.

Og jeg har langt lyst og velplejet hår. Jeg er slank og veldrejet, og du vil se, at jeg passer godt på mig selv, min numse er lille og fast, og min mis er glatbarberet og sulten efter dig, din tunge og din pik. Mine bryster sidder nøjagtig som de skal, en dejlig D skål.

​Et besøg hos mig må gerne indeholde kys, kram og nærvær. Jeg er let antændelig og smelter nemt under din kærlige behandling og gerne hvis du kan pirre mig med dine fingrer til en fræk sprøjteorgasme 😉

​Jeg tilbyder alle blide og lækre former til kvalitetsbevidste søde mænd i alle aldre, hvor vi begge yder od nyder, frække vilde og våde GFE oplevelser og sprøjteorgasmer, græsk til dig, sorte kys til mig og facesitting.


Modtager kun skandinaviske mænd.”

​​FANG MIG PÅ TLF NR. 71 39 62 05

​I’m the quality conscious gentleman´s dream babe, very pretty and seductive. Age 41 years old, height 175 cm., weight 61 kg., breasts D cup.

​​I invite you to all soft sex, GFE, advanced for you, erotic massage, facesitting

  • Opening hours : pt ingen vagter kig ind igen senere
  • Pricelist : Ring og hør