Eksotisk skønhed

Massage only (Incall) / Slået op for 2 uger siden / 69 visninger

Beskrivelse

For English, please scroll down.

FÖR SVENSKA, SKROLLA NER.

Jeg er en meget varm pige med dejlige runde former, jeg oser af sex, og jeg flirter meget, og du vil miste fornemmelsen for tid og sted i mit selskab. Jeg er intelligent og veluddannet, så er du til en elskerinde, der har hele pakken med et eksotisk udseende, så er jeg dit naturlige valg.

Jeg er meget snaksaglig, og jeg har masser af humor, så du vil uden tvivl føle dig godt tilpas i mit selskab. På lagenet er jeg en ren sextornado. Og hos mig, skal der både ydes og nydes.

Jeg er en naturlig smuk pige med en yderst veldrejet eksotisk krop og en pikant intimpiercet mis. Jeg har dejlig silkeblød og mørk hud og min ægte E skål venter på en fræk omgang spansk. Jeg har langt mørkt hår, der når helt ned til min frække dejlige numse.

Jeg tilbyder alle blide former, avanceret, herunder sorte kys og dominans, body to body massage, erotisk massage, kæresteoplevelser med tungekys, pigeonani, bondage, rollespil, sprøjteorgasmer, ægte lesbisk, modtager par, flere fyre, slaver og handicappet.

Modtager alle nationaliteter og alle aldre fra 18 år og opefter. Forbeholder sig retten til afvisning ved dårlig hygiejne.

I am a natural beauty with strong sexual presence and with a good sense of humour. Age 27, height 168 cm., weight 65 kg., breasts E cup.

I invite you to all soft sex, advanced and dominance.

Jag är en naturligt vacker tjej med en synnerligen välsvarvad porrbody. Kom och lek med mig och mina stora E-kupa bröst.

  • Opening hours : Jeg er gæstevisit, ring og hør, hvornår jeg træffes
  • Pricelist : Ring og spørg