Fitnessmodel

Nyhed

Massage only (Incall) / Slået op for 2 uger siden / 72 visninger

Beskrivelse

For English, please scroll down

Jeg er en 1. klasses sexmodel, og jeg er kendt som fitnessdronningen Kia.
Jeg er en af de sødeste piger, og jeg gør en ære i at give dig en uforglemmelig oplevelse for livet. Min sexappetit er stor, og min krop venter kun på at du skal forfører den ved dine frække og kærlige berøringer.

Jeg er en topklasses fitnessmodel, så min krop er stram med en flad veltrænet mave og misundelsesværdigt.
Min numse er fast og fræk. Min mis er glat varm, våd og liderlig. Mine struttende F skålsbryster er pakket ind i lækkert lingeri.
Jeg har et smukt og charmerende ansigt, og det er indrammet i lange lyse og velplejet lokker.  Mit smil og mine smukke øjne er slet ikke til at stå for, og jeg har den frækkeste og mest indbydende trutmund lige til franske lege.

Jeg tilbyder alle blide former, lettere avanceret, græsk, par samt flere fyre. Har du en særlig fantasi, så spørg endelig.​

I am a 1st. class fitness model with the best body in the business. I m a beautiful Danish lady with a big appetite for sex and men. Age 28 years old, height 177 cm., weight 59 kg, breasts F cup.

I invite you to all soft sex advanced, anal, couples and more than 1 guy. If you have a special fantasy, don´t hesitate to ask

 

  • Opening hours : Uge 12 Torsdag kl. 16-23
  • Pricelist : Ring og hør