Fræk Fredag den 3. april JOSEFINE & ELLA

Escort / Massage / Posted 4 uger ago / 83 views

Beskrivelse

Fræk Fredag D. 3 April 2020

Jyske unge blondiner inviterer til en fræk aften med bobler og alt hvad fantasien og pikken kan klarer.

Det vil være 2 timers hed sex, slikkeri, champagne, kys, massage, og den bedste sutter fra to liderlige piger. Vi servere vores kroppe, og i kommer, og har en fest med os.

Fredag d. 3. April, fra 19-21.

På mon-cherie. Pris 2000,- du kan mobilepay, eller betale på dagen.

Kys fra Ella og Josefine.

JOSEFINE

Jeg hedder Josefine, og jeg er naboens søde datter.

Men når jeg er sammen med dig, giver jeg den gas, så du forlader mig med det frækkeste smil på læben.

Mit uskyldige udseende gemmer på en stor personlighed, der altid har et rapt svar parat. Jeg er en ung kvinde med ben i næsen, og jeg elsker at kæle for frække mænd.

Jeg har et typisk skandinavisk udseende med langt lyst hår, og jeg er naturlig med et frækt glimt i øjet. Min numse burde vinde titlen ” Årets bikininumse ” og den har du mulighed for at nyde synet af.

Min mis er altid glat og klar til frække oplevelser, og jeg har de flotteste ægte D-skåle. Jeg går meget op i min krop, og min mave er helt flad.

Jeg tilbyder alle blide former, især kæresteoplevelser, men også de lidt mere avanceret former.

ELLA

Jeg er den frække nabodatter, du fantaserer om. Jeg er en ung studine med den frækkeste tankegang, og jeg spiller gerne hovedrollen i den frækkeste film sammen med dig.

Jeg er 100% naturlig, og jeg har let til latter. Jeg flirter meget, det ligger i mit DNA, og mit mål er, at du forlader mig med et smil på læben.

Jeg er køn og smilende med numselangt lyst hår, og mine øjne er blå med et flirtende glimt. Jeg er velskabt og velplejet med en hvepsetalje, og jeg har den dejligste græskindbydende numse. Min mis er glat og stram, men jeg er særlig glad for mine ægte struttende C skålsbryster.

Jeg er en brandvarm sexperle, med en sprudlende glad udstråling – hos mig kan du nyde nogle dejlige stunder i hele og halve timer eller bare for en lille stund, du vil ikke fortryde.

Jeg er til de blide stunder, men jeg kan også tage dig med ind i det sorte univers….

 

  • Opening hours : MC holder lukket fra d 12/3 kl 9 og i 14 dage, pga regeringens retnings linierFredag den 3. april kl. 16-23
  • Pricelist : 2000 for 2 timers hed sex