Frækt par tilbyder partnerbytte, gruppesex, trekanter og alt det frække midt i mellem

Escort / Massage / Posted 3 måneder ago / 165 views

Beskrivelse

Par tilbyder partnerbytte, gruppesex og trekanter.

Fantaserer I om at spice sexlivet op? Leger med tanken om at prøve partnerbytte, gruppesex eller invitere en ekstra kvinde eller mand med ind i sengen?

Måske har I talt om det længe, men ved ikke hvordan I skal gribe det an. Eller måske har i masser af erfaring, men ønsker at det skal være enkelt og ukompliceret.

Lige meget hvad, så er I kommet til de rette, vi er et par som tilbyder alt fra partnerbytte, servicere din kvinde mens du nyder udsigten, gruppesex, eller bare en ekstra mand/kvinde til en hed trekant. Vi har stor erfaring at dele ud af, både med trekanter MMF/FFM, partnerbytte, eller gruppesex.

Vi har prøvet det hele af og kan derfor dele ud af vores erfaringer, så I kan få en stund I sent, vil glemme.

Lidt om os

Mit navn er Josefine, jeg er 100% dansk, 31 år, 168 cm høj, og har en naturlig krop, med nogen lækre indbydende kurver, et par naturlige store ægte bryster og en røv som bestemt indbyder til leg.

Jeg nyder at dele ud af mig selv, og kan få englene til at synge alene ved at bruge min tunge, jeg er vild med både at give og modtage, og tænder både på kvinder og mænd.

Min partner er Robin, han er 34 år, 188 cm høj og slank. Hans hænder forstår at danse over enhver krop, hans smil og varme øjne, får en til at føle sig tryg for første øjeblik, og han forstår at varme en op så man tigger om klimaks.

Han kan både være blid og kælen, eller tage fat og vise hvem der styrer 😉

Vi tilbyder enten at komme ud til jer, og kører ud i næsten hele landet, ellers har vi mulighed for at invitere indenfor et neutralt sted både på Sjælland, Fyn og i Jylland.

I kan enten kontakte Josefine på tlf 24779925, eller Robin på  tlf 30327032

Vi svarer gerne på jeres spørgsmål, og uddyber det vi tilbyder.

Håber at høre fra jer

Frække tanker fra Robin og Josefine

 

  • Opening hours : 10-23
  • Pricelist : fra 1500 kr