glædes pigen danske 26årige line c

Massage only (Incall) / Posted 2 måneder ago / 154 views

Beskrivelse

Jeg er en sød fræk 26årig lys håret sex bombe som du kan møde 100% privat diskret i valby.

Jeg elsker at forføre og lege klæde mig i forskelligt sexet tøj og divs frække stiletter eller støvler hos mig er 2 dage aldrig ens.
Jeg har en lege syg c-skål og en fast fyldig indbydende mås. Hos mig får du altid en velduftende glat mis som elsker at lege og forføre dig i smukke omgivelser.
Jeg sætter hygiejne og sikker sex højt så forventer det samme af dig 😉
Jeg er en rigtig humør bombe med de helt rigtige former så besøger du mig lover jeg dig du ikke bliver skuffet.
Jeg tilbyder alt blidt og behageligt med gensidige våde oplevelser kæreste oplevelser, samt græks til både dig og mig rolle spil golden shower og er altid frisk på at kaste mig ud i noget nyt så tøv ikke med at spørge.
Tjek mine priser og liste ud for mere info. Har du nogle ønsker omkring påklædning eller andet så skriv gerne i lidt god tid mens du booker dit besøg så du sikker på jeg har det med til når du kommer.

Jeg arbejder kun hver anden weekend om fredagen ulige uger så hold øje med min vagt plan 😉
Men er du altid velkommen til at sende mig en besked enten på sms eller mail med spørgsmål eller om jeg kan hjælpe dig med en af dine frække fantasier. Jeg besvare lige så snart jeg har mulighed for det.
Du os velkommen til at bestille en tid på mail eller på sms hemligt nr besvares ikke.
Så ses vi til en fræk fredag?

Varme frække knus Line C

  • Opening hours : 12-20
  • Pricelist : dansk 600 coktail dansk/fransk 700 dansk/gensidig fransk 800 30 min 1000 1time 2000 græsk tillæg 400 urin tillæg 300
  • SMS : Jeg svarer gerne på SMS