Jessica . varm og flirtende

Massage only (Incall) / Posted 2 uger ago / 86 views

Beskrivelse

For English, please scroll down

Jeg er en meget varm pige med dejlige runde former, jeg oser af sex, og jeg flirter meget, og du vil miste fornemmelsen for tid og sted i mit selskab. Jeg er meget snaksaglig, og jeg har masser af humor, så du vil uden tvivl føle dig godt tilpas i mit selskab. på lagnet er jeg en ren sextornado. Og hos mig skal der både ydes og nydes.

Jeg er en naturlig smuk pige med en yderst veldrejet eksotisk krop og en pikant intimpiercet mis. Jeg har dejlig silkeblød og solbrun hud og min ægte E-skål venter på en fræk omgang spansk. Jeg har langt blødt hår, der når helt ned til min frække numse.

​Jeg tilbyder alle blide former, avanceret, herunder sort kys og dominans, body to body massage, erotisk massage, kæresteoplevelser med tungekys, pigeonani, bondage, rollespil, sprøjteorgasmer, ægte lesbisk, modtager par og flere fyre, slaver og handicappet.

Modtager alle nationaliteter og alle aldre fra 18 år og opefter. Forbeholder sig retten til afvisning ved dårlig hygiejne.

I am a natural beauty with strong sexual presence and with a good sense of humor. Age 27, height 168 cm, weight 65 kg, breasts E cup.

I invite you to all soft sex,  advanced, anal rimming for me, bondage, role play, squirting, lesbian, more than 1 guy and couples, slaves and people with disabilities.

  • Opening hours : pt ingen vagter kig ind igen senere
  • Pricelist : Ring og hør