Luna - Naboens frække datter

Massage only (Incall) / Posted 3 måneder ago / 1429 views

Beskrivelse

For English, please scroll down.

Jeg er den frække nabodatter, du fantaserer om. Jeg er en ung studine med den frækkeste tankegang, og jeg spiller gerne hovedrollen i den frækkeste film sammen med dig. Jeg er naturlig, og jeg har let til latter. Jeg flirter meget, det ligger i mit DNA, og mit mål er, at du forlader mig med et smil på læben.

Jeg er køn og smilende med numselangt lyst hår, og mine øjne er blå med et flirtende glimt i øjet. Jeg er velskabt og velplejet med en hvepsetalje, og jeg har den dejligste velformet numse. Min frække mis er glat og stram. Men jeg er særlig glad for min ægte struttende C skål.

Jeg tilbyder alle blide former, lettere avanceret og dominans samt mere specielle former, du er velkommen til at ringe, når jeg er på vagt med spørgsmål.

I am the naughty girl next door you fantasize about. I am a young student with a dirty mind, and I would like to play the main character in your sexy fantasy. I am natural and laugh comes easy to me. I am
very flirty, it is in my DNA, and my goal is for you to leave me with a smile on your lips.

I am pretty with a smile on my face and my hair is blonde and long – right down to my beautiful well-shaped butt, and my eyes are blue with a flirty sparkle. I have a well-groomed and well-shaped body with a small waist. My naughty pussy is shaved and tight. But I am especially fond of my real bulging C cup. Age 21 years old, height 166 cm., weight 56 kg., breasts C cup.

I invite you to all soft sex, soft advanced and dominance as well as more special fantasies, you are welcome to contact my receptionist with questions when I am available at Mon Cherie.

 

OMTALE

https://www.eroguide.dk/forum/topic/73827-luna-mon-cherie-top-oplevelse/?tab=comments#comment-638975

 

  • Opening hours : pt ingen vagter, kig ind igen senere
  • Pricelist : Ring og hør