MC Alicia - debuterende babydoll

Nyhed

Massage only (Incall) / Posted 2 uger ago / 27 views

Beskrivelse

For English, please scroll down 

Jeg kan godt virke genert ved første øjekast, men det er bare en del af min charme, jeg har nemlig en hang til frække oplevelser i erotisk selskab med frække fyre. Jeg er blid, og jeg elsker alt det dejlige, du vil gøre med min krop, dog skal mine grænser respekteres. Mit ansigt er naturligt og smukt, faktisk får jeg at vide, at jeg har det sødeste babydoll ansigt, og mit hår er langt og velplejet. Min øjne er mørke og smilende. Min mis er glat og venter på dig. Jeg har flotte ben, og mine bryster er en nusselysten B skål. Jeg er et ægte veldrejet nips.

Jeg tilbyder alle blide former, pirringsbondage og massage i halve og hele timer.

​Modtager kun skandinaviske gentlemen

I may seem shy at first glance, but it is just part of my charm, you see,  I have a secret desire for naughty experiences in the erotic company with naughty guys.
I am gentle and I love all the lovely things you want to do to my body, yet my boundaries must be respected.

My face is natural and beautiful, in fact people tell me that I have the cutest babydoll face, and my hair is long and shinny. My eyes are dark and smiling.
My pussy is shaved and waiting for you. I have beautiful legs, and my breasts are a soft B cup. I am a true petit babydoll.

I invite you to all soft sex, soft bondage and body massages for half and full hours.

Only Scandinavian gentlemen

 

 

  • Opening hours : uge 3 torsdag kl. 16-23
  • Pricelist : Ring og hør