Melissa ❤ Privat/diskret. Med milkshake i naturlig Fskåls barm.

VIP Featured

Escort / Massage / Posted 2 måneder ago / 507 views

Beskrivelse

Kære mænd

Jeg er Melissa.
En smuk og lidt genert, men fræk ung pige på 24 år. Mit ansigt er indrammet af mørkebrunt hår, som går helt ned og rammer min fyldige og faste numse, som elsker at mærke en blid håndflade.
Jeg har krystal blå øjne, gyldenbrun blød hud og fregner. Jeg har runde former og lidt tatoveringer. Jeg er fri for piercinger og ryger ikke.

Noget helt særligt ved mig er at jeg har mælk i mine store naturlige Fskåls bryster, som du selvfølgelig er mere end velkommen til at kæle for og smage på.

Jeg tilbyder alle blide former, og lettere avanceret. Jeg har bla. lak og læder, påspændigsdildo, alm. dildo, kostumer osv.

Jeg kan kontaktes pr. E-mail : Melissapleasure@hotmail.com, hvor alle forespørgsler er velkomne, ingen spørgsmål er dumme 🙂 Her kan i også bestille tid.

Ellers kan min søde tlf pige kontaktes på tlf nr : 23803206, hvor i også kan bestille tid – I kan enten ringe eller sms’e, opkald bliver dog kun besvaret når jeg har mine vagter.
Sms’er bliver altid besvaret.

Jeg er, sammen med min tlf pige, at finde i indre København, på hotel. Adressen får i selvfølgelig, når I bestiller tid.

Min første vagt er søndag 17/6 Kl. 16-23

Håber på at se dig;)
Melissa

ALT er naturligvis med kondom

15 min – 500,-

30 min – 900,-

1 time – 1700,-

  • Opening hours : 17/6 Kl. 16-00
  • SMS : Jeg svarer gerne på SMS