Mercedes Magic - Elegant elskerinde

Massage only (Incall) / Posted 1 måned ago / 141 views

Beskrivelse

Velkommen til Mercedes Magic

Som er en eksklusiv og elegant babe.

Jeg har store krystalblå øjne, lange mørke lokker, store fyldige og ægte sutte-læber, med de flotteste bløde store F-skåls bryster, der strutter frækt.

Min veltrænede og smidige krop vejer 52 kg og mine lange stænger gør mig 173 cm høj. Jeg har selvfølgelig altid en lækker glatbarberet mis, som er klar til dig.

Et møde med mig, vil være en oplevelse du aldrig glemmer. Mine blå øjne, mit frække smil og hvide tænder, vil få din mund til at løbe i vand og du vil få lyst til mere end et møde med mig.

Du vil altid blive modtaget af en velduftende pivfræk pige, da jeg altid har lækkert lingeri og super frække stiletter på. Jeg elsker at Dirty-talk med dig når vi leger og jeg sutter din pik som du aldrig har prøvet før, med mine store fyldige læber.

Jeg elsker at få dig til at sprøjte. Tør du gå glip af et møde med mig ? Jeg glæder mig til at forføre dig og opfylde dine frækkeste fantasier.

​Tilbyder :​

Alt blidt og behageligt – Dansk i alle stillinger – Erotisk massage – Gensidig fransk –  Dyb fransk – Gagging – Slavepige – Urin til dig – Græsk til dig – Olie spansk – Kondom-fri cocktail Spansk, Svensk,

​Mercedes Magic modtager kun skandinaviske gentlemen
Ring for en fræk aftale 81936532

  • Opening hours : Uge 33 Torsdag kl. 9-16
  • Pricelist : Ring og hør
  • SMS : Jeg svarer gerne på SMS