Mercie - Britisk debuterende studine

Massage only (Incall) / Posted 3 måneder ago / 345 views

Beskrivelse

Min FØRSTE vagt nogensinde, bliver onsdag den 26. september, kl. 16-23.

For English, please scroll down

Jeg hedder Mercie, og jeg er totaldebuterende. Jeg glæder mig til at hygge om dig. Jeg er født i England, og nu er jeg i Danmark for at studere, og hvilken fantastisk mulighed for at dyrke hed sex med dig, og få en masse gode oplevelser og latter med i bagagen. Mit behov for vild og våd sex er stort, og for at give los for mit begær, har jeg valgt at give los på lagenerne i dit frække selskab.

Jeg er blondine med et ultra kønt ansigt med frække øjne, og min sexede og veltrænet krop venter kun på at du skal lege med den. Min numse er fast og fræk, og jeg har lange flotte ben. Min barm er dejlig struttende B skål, og min mis er naturlig, men trimmet.

Jeg tilbyder alle blide former.

Jeg taler kun engelsk.

My name is Mercie, and I am brand new in this business. I am looking forward to spending time with you. I was born in England, and now I am in Denmark to study and what a great opportunity to have wild sex with you and have lots of sexy experiences and laughter together. My need for wild and wet sex is great, and to meet my desire, I have chosen to give my all in your naughty company.

I am blonde with an ultra-sexy face and naughty eyes, and my sexy and well-trained body just waits for you to come and play. My butt is firm and naughty, and I have long nice legs. My bosom is a lovely and perky B cup, and my pussy is natural, but trimmed. Age 25 years old, height 179 cm.,weight 59 kg., breast B cup

I invite you to all soft sex.

I speak only English.

  • Opening hours : pt ingen vagter kig ind igen senere
  • Pricelist : Ring og hør