Mia - Ung og lidenskabelig

Massage only (Incall) / Posted 1 måned ago / 584 views

Beskrivelse

For English, please scroll down

Jeg er den unge og lidenskabelige pige, du ser på gaden, og straks begynder du at fantasere om alt det dejlige, du vil gøre ved mig, og jeg ved dig.

Jeg er en ung studine, der om dagen sidder og fantaserer om hemmelige aftaler med gentlemen, der kun går efter kvalitetsoplevelser.

Jeg er unik, supersød, og jeg har en smittende latter, mit humør er altid højt, og jeg sætter en ære i god service, så du ikke kan vente med at besøge mig igen.

Jeg er en ung, og uimodståelige smuk pige med lang lyst hår, jeg har de smukkeste blå øjne, der blinker nysgerrigt til dig.

 Min læber er dejlige fyldige og kysseklar, og klar til dit livs BJ. Min krop er er en sprød drøm, med den frækkeste parisernumse.

Min ben er lange og flotte, og når din tunge går på opdagelse, ender den ved min legesyge glatbarberet mis. Og hvis du elsker ægte bryster, så er min D-skål lige noget for dig og dit begær.

Jeg tilbyder alle blide former GFE med kys og kram, græsk, lesbisk, og menage á trois med manden i centrum.

Jeg nyder selskabet med alle gentlemen, 2 fyre, piger, par og handikappede.

I am a young and passionate beautiful student, the girl you meet in the street, and immediately you start to fantasize about me. Age 21 years old, height 175 cm., weight 65 kg., breasts D cup.

I invite you to all soft sex, GFE with kissing and hugging, anal, lesbian and menage á trois with the man in the center.

I enjoy the company of all gentlemen, 2 men, girls, couples and men with disabilities.

  • Opening hours : pt ingen vagter kig ind igen senere
  • Pricelist : Ring og hør