Miss Devil - domina

Nyhed

Massage only (Incall) / Slået op for 2 uger siden / 46 visninger

Beskrivelse

Dominatrix Miss Devil

Jeg tilbyder INGEN FORMER FOR SEX… Dog kan jeg give dig spansk eller svensk som afslutning HVIS jeg syntes at du har fortjent det.

Du kan få en ultimativ grænseoverskridende oplevelse med mig alene eller med både mig og Sille i mange forskellige variationer. Sille kan være slave pige sammen med dig hvor jeg Dominere jer begge. Vi to kan Dominere Sille sammen. Sille er i lære som Domina så du kan også opleve at blive Domineret af os begge.

Ring for nærmere info. Se også Sille Sugars profil.

Her er veludstyret lokaler med den rette stemning og stort set alt  hvad der skal bruges til en uartig seance.

Indgang til lokalet finder du i kælderen, under Mon Cherie.

Jeg er en Domina du sent vil glemme og om du er ny eller erfaren slave er du velkommen hos mig og du vil altid være i trygge hænder.

Dominans er ikke bare et job for mig.. Det er en livsstil.

Jeg har været Domina i rigtig mange år både privat og som professionel.

​Jeg tilbyder stort set ALT inden for Dominans. Dog IKKE noget med børn, dyr samt baby behandling.

​Nu må du ikke blive forskrækket og tænke at jeg ikke kan være blid Domina, er du ny og bare vil afprøve lidt dominans ja så nyder jeg også den del af det sorte univers. Men ellers alt lige fra fræk pirringsbondage. blid, mellem samt hård og ubarmhjertelig slave opdragelse og Afstraffelse med de mange forskellige piske, Bullwips og meget mere. Bondage. græsk/fisting til din røv. chastity. slave kontrakter. Vacumseng. indpakning i film/mumifiksering. nåle lege. Fremvisning. åndedrætskontrol ved Facesitting benlås hænder over næse og mund, kvælning. ydmygelse som fx hund hest askebæger eller hvad jeg lige finder på. Gagging. Urin. Cbt. Alle former for fetish. og meget mere så spørg endelig.

Alder. 25 år af sind. Fysisk 39
Højde. 160
Vægt. 55 kg
Hår. Langt og sort
Kæmpe store bryster

  • Opening hours : Uge 9 Mandag kl. 16-23
  • Pricelist : Ring og hør