Nanna - magisk, naturlig og nærværende

Massage only (Incall) / Posted 3 uger ago / 54 views

Beskrivelse
JEG ER MED I MON CHERIES PAKKEKALENDER
Magic Nanna
ER DU UDE EFTER NOGET HELT SPECIELT…
Torsdag kan vi være lækre og frække hos Mon-Cherie
En Lady, en frækkert, med 100% naturligt nærvær, ubeskrivelig intensitet, i lækker harmoni med min seksualitet og meget frække feminine krop, noget jeg giver naturligt af, med naturlig indlevelse, charme, humor og et utroligt frækt glimt i øjet ; ) jeg er ikke her af nød, men af lyst og det kan du tydelig mærke ; )
Hvad jeg er til… ; )
Jeg er til at mærke dig fra top til tå, Dybe lækre kys, Fræk hot dansk hvor jeg bla. rider dig så du får syn for sagen, Magisk olie svensk, lækker fransk og super Fransk, græsk til dig, spanking til dig, blindfold, pirringsbondage og Sensuel Body2Body massage.
Jeg er en pité på 168, 57, 43 sommer +, med en flot fast og blød D, glat forneden, trimmet på venusbjerget, dejlig mås og slanke ben under hofterne ; ) og smidig nok til at sno mig frækt omkring dig, både med og uden lingeri og stiletter ; )
Vores hygiejne er naturligvis helt i top og de eneste gaver vi skal have med os, er gode hotte minder – ingen sygdomme derfor er alt med beskyttelse ; )
Før du kommer har vi aftalt tid og hvor længe vi skal være lækre og frække sammen, så vi begge er på samme side : ) Det kan vi kun være hvis du har vist nr. og er over 25 år.
Jeg udviser dyb diskretion og respekterer dit privatliv som du respekterer mit og alle data bliver slettet – No worry : )
Det kan ske en af os må aflyst pga. privat – eller arbejde, så giver vi naturligvis besked.
Hver torsdag hos Mon-Cherie kl. 16 – 23
Du er altid velkommen til at book tid i forvejen ; )
Der er mulighed for at få bad før og efter ; )
Glæder mig så meget til at byde dig velkommen
De Frækkeste Knuss Nanna
No go… urin, afføring, slave, hård dominans, smerter, mærker.
  • Opening hours : Uge 49 torsdag kl. 16-23
  • Pricelist : ring og hør