Pleasure for gentlemen. Blide piger, GFE, PSE, Dominaer. Værelsesudlejlning

Massage only (Incall) / Posted 2 måneder ago / 1314 views

Beskrivelse

Velkommen til Mon-Cherie

Mandag den 17. juni træffer du kl. 9-16 Sia og Sif og kl. 16-23 Sia og Sif

Tirsdag den 18. juni træffer du kl. 9-16 Trine Tease og Josefine og kl. 16-23 Louise og Tascha

Alle pigerne som du kan møde her hos Mon-Cherie, er ægte varme feminine femme-fatale-modeller som opfylder dine hedeste drømme. Vi er yderst forskellige af sind og ydre. Men fælles for os alle er, at vi er velplejede og imødekommende, og er her fordi vi har lyst…… Masser af lyst.

Hos os er der virkelig kræset for detaljerne. Vi har to store stemningsfyldte suiter, som på stilfuld vis danner rammen om en sanseberigende elskovsstund.

I Himmelsuiten har du mulighed for at nyde din foretrukne elskerinde, i en drøm af en himmelseng, svagt oplyst af prismekroner og et væld af levende lys.
Du kan også vælge spejlsuiten, hvor en symfoni af spejle gengiver jer i alle tænkelige vinkler…. Frækt ikk´? Vi har ligeledes et lækkert badeværelse, hvor du evt. kan nyde et brusebad… med eller uden selskab.

Er du til den mere mørke side af erotikkens univers, har vi et stort og lækkert S/M univers, med gynækolog bænk, kæder til ophængning, masser af spejle og seng.   Du kan vælge at bestille tid hos netop din yndlingselskerinde, og dermed undgå ventetid. Eller du kan bare komme forbi uanmeldt.a

Skulle der være optaget, bliver du naturligvis budt indenfor i vores hyggelige ventefaciliteter, frisk kaffe og dagens avis.

 

PIGERNE PÅ MON-CHERIE TILBYDER KUN SIKKER SEX.

På gensyn Mon-Cherie pigerne.

  • Opening hours : Mandag til fredag kl. 9-23. Lørdag og søndag kl. 12-22.
  • Pricelist : 30. min. 1100. 60 min. 2000 Og meget mere