Professionel stripper

Massage only (Incall) / Slået op for 3 uger siden / 53 visninger

Beskrivelse

For English, please scroll down.

FÖR SVENSKA, SKROLLA NER.

Jeg hedder Cassandra og jeg er ny, men jeg er bekendt med den frække branche, da jeg har arbejdet professionelt som stripper. Jeg en mild og glad pige, der sætter en ære i at kræse om mine gæster.  Men på lagenet får du en fræk oplevelse for livet.

Jeg er smuk, høj og slank. Jeg træner og danser en del, og det kan man tydelig se på min veltrænet krop. Jeg er brunette med langt og lækkert hår, der indrammer mit dejlige dukkeansigt.

Jeg smiler altid glad med mine store brune dådyrøjne. Mine bryster er store og flotte, en velsiddende H skål, og så har jeg den frækkeste parisernumse og den dejligste glatbarberet mis.

Jeg tilbyder alle blide former samt lettere avanceret, og naturligvis varmer jeg gerne op med en gang fræk strip, men da jeg er ny, er du velkommen til at spørge, hvis du har særlige ønsker.

Jeg har smagfulde tatoveringer.

I am a very beautiful and fit lady with long legs. I am new is this sexy business and I am very open to try new things, so please ask me. Age 25, height 170 cm., weight 54 kg., breasts H cup.

I invite you to all soft sex and advanced and exotic dance.

Jag är en professionell strippa som gärna värmer upp dig med en sexig dans. Längtar efter att svänga mina långa ben omkring dig.

  • Opening hours : Uge 9 Mandag kl.9-16
  • Pricelist : Ring og spørg