Ronja - lattermild elskerinde

Nyhed

Massage only (Incall) / Posted 2 uger ago / 85 views

Beskrivelse

For English, please scroll down

Jeg er en lattermild pige, der elsker frække og sansepirrende oplevelser.
Jeg er ung, men det skal du ikke lade dig narre af.  Mine erfaringer er bestemt ikke få indenfor det seksuelle univers, og jeg har en fræk fantasi.  Skal jeg bruge den på dig?

Jeg er utrolig køn, og jeg går meget op i være eksklusiv fra inderst til yderst, min make up er fejlfri, og jeg har velplejet langt lyst hår.  Jeg har frække grønne øjne, og min numse er som skabt til en god mandehånd. Jeg har den dejligste glatte mis. Mine DD skåle er nusselystne, og de sidder som de skal.

Jeg tilbyder alle blide former, avanceret og dominans. Du er velkommen til at ringe og høre om specielle ønsker, når jeg er på vagt.

​I am a given to laughter girl who loves naughty and sensational experiences.
I am young, but do not be fooled by it. My experiences are certainly wide within the sexual universe, and I have a naughty imagination. Are you game?

I am incredibly sexy, and I take great in being exclusive from the inside to the outside, my makeup is flawless, and I have well-groomed long blonde hair. I have cheeky green eyes, and my butt is perfect for a man´s hand.

I have the nicest shaved pussy. My DD cups love tenderness and they are placed just right. Age 22 years old, height 165 cm., weight 55 kg., breasts DD cup.

I invite you to all soft sex, advanced and dominance. Feel free to call and ask about special requests when I am available

 

 

  • Opening hours : pt igen vagter kig ind igen senere
  • Pricelist : Ring og hør