Sara - Varm og sofistikeret

Massage only (Incall) / Posted 2 måneder ago / 439 views

Beskrivelse
 For English, please scroll down

Jeg er en ung, dragende og sofistikeret studine med en forkærlighed for frække oplevelser i selskab med mænd, der sætter stor pris på kvalitet.Jeg har let til latter, og din tid med mig er både vild, fræk og sjov. Min personlighed er både varm, sprudlende og imødekommende og jeg er en helt igennem en naturlig pige, så du er glad og afslappet, når du træder ud i den virkelige verden igen.

Jeg er meget smuk, og mit hår er numselangt og mørkt, og jeg har de dejligste forførende og smilende lysebrune øjne, der skjuler en seksuel vildskab.

Jeg har suttelæber, der er skabt til det mest liderlige BJ og dirty talk. Min veltrænet drømmekrop kan du slet ikke vente med at få ned på lagenet, og når du ser min faste og stramme numse, så ryger bukserne af dig helt af sig selv.

Min mis er glat og elsker en våd tunge.  Min bryster er C-skål, og de ligger perfekt i en mandehånd.

Jeg tilbyder alle de blide former, erotisk massage, b2b, strip, avanceret, bondage og flere fyre, golden shower, og slavepige.

I am a young and beautiful wild cat with a love for men and quality.I have a natural and fun-loving personality. Age 22 years old, height 165 cm., weight 52 kg., breast C cup.

I invite you to all soft sex, erotic massage, B2B, advanced, bondage, more than 1 guy, golden shower, slave girl.

OMTALE

https://www.eroguide.dk/forum/topic/85824-sara-hos-mon-cherie/

  • Opening hours : Uge 33 Onsdag kl 16-23 Fredag kl. 9-16
  • Pricelist : Ring og hør