Siandra - Fræk playboymodel

Massage only (Incall) / Posted 4 uger ago / 625 views

Beskrivelse

For English, please scroll down.

Jeg er en sød, men meget liderlig playboymodel, der elsker de frækkeste lege på lagenet, og helst med frække drengerøve og uartige gentlemen.

Min personlighed er snaksaglig og lattermild og jeg oser af charme, og min sødme og humor kan du slet ikke stå for, jeg er smuk indeni og udenpå.

Jeg nyder mit arbejde, og når du forlader mig, har du det store smil på.

Mit ansigt er meget smukt, og mine læber er bløde og klar til dig og alt det frække, vi kan finde på, jeg har de dejligste og smilende blå øjne, og det hele er indrammet af mit lange og velplejet lyse hår.

Jeg har en slank og veldrejet krop med flottet ben. Min numse er fast og meget sexet. Min mis er glat og ventende på en frækkert. Mine bryster er nogen af de største i branchen og yderst velsiddende, en rigtig lækker KK skål.

Jeg tilbyder alle blide former, body to body massage, lettere avanceret, fodfetish, blide slavepige, sorte kys, flere fyre.

I am a very sweet and naughty playboy model with a great sense of humor. My beauty is both on the inside as well on the outside, you cannot resist me. Age 26 years old., height 168 cm., weight 58 kg., breasts KK cup.

I invite you to all soft sex, body to body massage, advanced, foot fetish, gentle slave girl, rimming for me, more than 1 guy.

  • Opening hours : Uge 25 pt ingen vagter kig ind igen
  • Pricelist : Ring og hør