Sibel - Fræk og forførende

Nyhed

Massage only (Incall) / Posted 2 uger ago / 83 views

Beskrivelse

For English, please scroll down

Jeg er den kvalitetsbevidste gentlemans foretrukne drømmepige. Min personlighed er varm, fræk og forførende, og mit smittende sprudlende sind, vil du slet ikke kunne stå for. Jeg er en blid pige, men tro mig, når du fyrer op under mig, er jeg ikke til at stoppe igen, og min lidenskabelige krop vider sig af vellyst under dine frække hænders og tunges forførende behandling. Ydelse og nydelse er mit motto.

Jeg er slank, veldrejet og velduftende, og jeg sætter en ære i at være velplejet fra top til tå, Min hud er silkeblød, og jeg har den dejligste parisernumse. Mit ansigt er meget kønt og smilende, og jeg har frække karamelarvet øjne med et forførende glimt. Jeg har langt velplejet og mørkebrunt hår, der indrammer mit dejlige ansigt. Mit flotte smil viser min hvide tænder. Min mis er glat, og klar til en fræk oplevelse sammen med dig. Min barm er en struttende ægte C skål, en god håndfuld.

Du vil møde en pige, der gennemført i høje stiletter og eksklusivt lingeri.

Jeg tilbyder alle blide former, GFE, lettere avanceret til dig, rollespil, let dominans til dig, golden shower, græsk til mig, gagging, strip tease, erotisk massage, dirty talk, flere fyre, par og blid slavepige.

I’m the quality conscious gentlemans dream babe, very pretty and seductive. Age 23 years old, height 170 cm., weight 55 kg., breasts C cup.

I invite you to all soft sex, GFE, advanced for you,  light dominance for  you, golden shower, role play, gagging, anal for me, strip tease, erotic massage, dirty talk, more than 1 guy, couples and soft slave girl.

  • Opening hours : Uge 16 Torsdag kl. 16-23
  • Pricelist : Ring og hør