Sif - Studinebabe

Massage only (Incall) / Posted 2 måneder ago / 852 views

Beskrivelse

For English, please scroll down

Jeg er en ung 22 årig studinebabe. Om dagen er jeg den intelligente studine, og om natten er jeg en vildkat. Jeg er sød og charmerende, og jeg elsker at kræse om mine gæster, så du vil ikke være i tvivl, at jeg både nyder dit selskab, men glem ikke, at jeg også elsker at nyde en mands forførelse, når han slipper sit begær løs over min forførende ungpigekrop.

Mit smukke ansigt er indrammet af mine lange blonde bløde lokker, og jeg de dejligste smilende øjne, der ikke kan undgå at få et frækt glimt i dem, når de ser dig. Min krop er veldrejet og silkeblød og ikke mindst sexet, og min numse er slet ikke til at stå for, så nyd endelig synet af den. Min mis er varm våde og villig og helt glat, just waiting for you and your tongue. Mine ægte D/E bryster strutter af vellyst, og de sidder lige i skabet.

Jeg tilbyder alle blide former, kys og kram, avanceret, blid dominans, hård dominans, blid-mellem og hård slavepige, rollespil, golden shower, pirringsbondage, lesbisk, græsk til dig og sorte kys til mig.

Du kan skrive til mig personligt på e-mail sifpigen12@gmail.com

I am the good student by day and by night II am your dirty student. I am natural and beautiful with a seductive body to match. Age 22 years old, height 164 cm., weight 54 kg., breasts D/E cup.

I invite you to all soft sex, kissing, advanced, dominance, slave girl, anal for you, anal rimming for me, role play and golden shower.

OMTALE

https://www.eroguide.dk/forum/topic/86627-sif-tidligere-cassiopeiastars/

  • Opening hours : Uge 32 Mandag kl. 9-23 Søndag kl. 12-22
  • Pricelist : Ring og hør