Stress af med intim tantra massage - lingam massage

Escort only (Outcall) / Posted 2 måneder ago / 255 views

Beskrivelse

Hej Gentlemen <3

 

MANDEN I CENTRUM <3 TRAVLE FORRETNINGSMÆND MED HØJT ARBEJDSPRES <3

Smuk veluddannet feminin kvinde, 173 cm, 60 kg og veltrænet krop, med uddannelse i tantramassage, tilbyder den skønneste form for afstressende intimmassage/lingam til jer travle mænd, der har brug for afspænding og fuld afslapning i krop og sind.

Trænger du til at blive berørt af varme, bløde, kærtegnende kvindehænder? At være i centrum,og blive forkælet, hvor hele kroppen er i fokus.

Jeg vil få dig til at slappe af, og komme helt ned i gear, hvor body-to-body er en del af massagen. Når du slapper af, pulsen er lav, sanserne skærpet, du føler ophidselse i kroppen, så det føles som den eksploderer, vil mine hænder bevæge sit til dit intime område.

Her vil jeg forkæle dit erigerede lem, dine nosser og anus som er hele omdrejningspunktet i lingammassagen,  som du aldrig har prøvet det. Du vil måske opleve orgasme uden udløsning. Og når du kommer dertil, sørger jeg for at du får en skøn udløsning. Du vil føle dig afslappet og veltilpas, og al stress har forladt din krop.

Jeg udfører massagen nøgen, og når jeg masserer din krop med min krop mod din, vil olien gøre bevægelserne glidende, beroligende og ophidsende.

Send mig en mail på: emiliemesinge@email.dk for booking af tid. Jeg er at finde på Fyn.

  • Opening hours : 10.00-15.00 Monday till Friday
  • Pricelist : 1 time: 850 kr 1.5 time: 1.000 kr