Tilde - Marilyn Monroe

Massage only (Incall) / Posted 2 måneder ago / 535 views

Beskrivelse

For English, please scroll down.

Jeg er den debuterende blondineskønhed, der udstråler naboens uskyldige datter, som du hemmeligt drømmer om at forføre og gøre til din frække hemmelighed.

Jeg er flirtende, sød og smilende, når du først ser mig, men når jeg vrider mig af begær under din kyndighed, ja så er jeg rendyrket liderlighed.

Jeg er en naturlig skønhed med velplejet blonde lokker, der indrammer mit smukke ansigt. Jeg har de dejligste varme øjne med et kækt spil i. Min krop er ren luksus med en lille hvepsetalje og med en rund numse, der vrikker frækt for dig.

Min bryster er store krammelystne ægte D skåle, der reagerer på en lysten tunge, og det samme gør min varme og stramme pikantbarberet mis. Når du ser mig, kan du ikke lade være med at tænke på en af verdens største sexsymboler – Marilyn Monroe.

​Jeg tilbyder alle blide former, GFE med kys og kram, luksussvensk med olie, rollespil, golden shower (ved bestilling), sorte kys til mig, blid slavepige.​

I am the innocent girl next door, but when you seduce me, I am your naughty time out. A true Marylin Monroe fantasy. Age 24 years old, 166 height cm., 56 weight kg., breasts D cup.

I invite you to all soft sex, GFE, luxury hand job with oil, role play, golden shower (booking only), anal rimming for me, soft slave girl.

OMTALE

https://www.eroguide.dk/forum/topic/85991-tilde-mon-cherie/

 

  • Opening hours : pt ingen vagter kig ind igen senere
  • Pricelist : Ring og hør