Den bedste julekalender til din kæreste

af | nov 8, 2022 | Artikler

Det er den tid på året igen! Med julen lige rundt om hjørnet er det tid til at begynde at tænke på, hvilke gaver du skal give dine kære. Hvis du ikke ved, hvad du skal give din kæreste, hvorfor så ikke give partner en gave, der vil blive ved med at give hele december? Vi taler selvfølgelig om en julekalender. Men når der findes så mange forskellige slags, hvilken skal du så vælge?

Bare rolig, vi har styr på det. I dette blogindlæg gennemgår vi fire af de mest populære typer julekalendere og hjælper dig med at vælge den bedste til din kæreste. Så uanset om din partner er til luksuschokolade, små praktiske gaver eller spændende oplevelser, så har vi styr på det.

Julekalender med sexlegetøj

Trænger dig og din partner til at pifte december lidt op? Så kan en julekalender med sexlegetøj, være måden at gøre det på. Denne julekalender består af 24 frække låger, som byder på nyt og spændende sexlegetøj helt op til juleaften.

Julekalender med luksuschokolade

Er din kæreste lidt af en chokoholic? Så forkæl hende med en luksuriøs adventskalender fyldt med lækre gourmetchokolader. Dette er helt sikkert en kalender, hvor kvalitet overtrumfer kvantitet – hun vil nyde hver eneste bid af disse lækre chokoladegodbidder! Og hvis du virkelig vil forkæle hende, kan du vælge en kalender, der også indeholder et udvalg af skønhedsprodukter

Julekalender med oplevelser

Er din partner altid på udkig efter nye oplevelser? Så giv din partner en adventskalender, der er fyldt med festlige aktiviteter og sjove ting at lave. Fra skøjteløb og festlig eftermiddagste til julemarkeder og gløggsmagninger – der findes masser af oplevelser, som vil få hende i julestemning. Og hvem ved, måske får du også mulighed for at deltage i det sjove!

Julekalender med små praktiske gaver

Hvis din partner er mere praktisk, hvorfor så ikke give hende en adventskalender fyldt med små, men nyttige gaver? Det kan være alt fra hudplejeprodukter og makeup til sokker og handsker – alt, hvad din partner vil sætte pris på at bruge i tiden op til jul (og derefter!). Og hvis du vil spare penge, er det også en god mulighed for at fylde kalenderen selv – du skal bare gennemsøge dit eget badeværelse/skabe for at finde nogle idéer!