Mængden af sexlegetøj, der sælges i Danmark, går hvert år opad, hvilket er en klar indikator for at danskerne virkelig har taget brugen af sexlegetøj til sig og aktivt bruger det, når de dyrker sex.

En del af årsagen skal måske også findes i at der hele tiden kommer nye former for spændende sexlegetøj, som folk gerne vil afprøve.

De fleste, der ikke har prøvet at bruge sexlegetøj før, starter gerne stille og roligt ud med noget de har set før såsom en dildo. Senere hen når man synes den begynder at blive kedelig, vil man måske gerne prøve nogle nye ting, som man ikke har prøvet før.

I denne artikel tager vi et kig på tre forskellige sexlegetøj. Det drejer sig om dildoen, og to andre, der måske er knap så kendte, nemlig: vaginapumpen og penisringen.

 

Dildoen

Dildoen og også dobbelt dildoen – er klassikere indenfor sexlegetøj. Alle har set en dildo før og ved hvad den skal bruges til, og hvordan den virker. Men også indenfor dildoer er der sket en udvikling, og man kan i dag få dildoer i mange forskellige former, farver og størrelser samt med og uden vibrator.

Den største udvikling indenfor dildoer er nok at man i dag kan få meget naturtro dildoer, som faktisk ligner en ægte penis. Det vil sige at både form og strukturen og materialet minder som meget som muligt om en rigtig penis – med kraftige antydninger af blodårer, penishoved og et materiale, der føles som rigtig hud.

Desuden er der på mange dildoer sat en sugekop i bunden, som gør det let at sætte den fast på en glat overflade, hvilket gør at man ikke er nødt til at bruge hænderne til at betjene dildoen.

Udover den klassiske ”almindelige” dildo og den naturtro, er der også en dobbeltdildo. Den er regel noget længere end en almindelig dildo, og så har den et penishoved i hver ende, hvilket gør at den kan anvendes på flere forskellige interessante måder.  

 

Vaginapumpen – større nydelse for hende

En vaginapumpe er et aggregat, som har til formål at give større nydelse til kvinden ved at gøre hendes vagina mere følsom.

Vaginapumpen virker ved at man sætter den på vagina med en slags skål, og derefter bruger pumpen til at skabe et undertryk i skålen, så den hægter sig fast og skaber et tryk i vagina, som bevirker at blodgennemstrømningen forøges markant. Dette gør at vagina efterfølgende vil være yderst sensitiv og enhver berøring af den ene eller anden slags, vil føles meget mere intenst.

Har man aldrig prøvet en vaginapumpe før, er det en god idé at gå lidt forsigtigt frem for at blive bekvem med, hvad den kan og hvordan den virker på én.

Vaginapumpen er især god for kvinder, som har svært ved at få orgasme, da den øgede følsomhed, den giver, gør det meget lettere for kvinden at opnå orgasme.

Penisringen – større nydelse for ham

En penisring er noget sexlegetøj, som effektivt kan hjælpe manden med at få en hårdere erektion og samtidig holde den i længere tid. Dette gør penisringen særlig god for de mænd, som har udfordringer med rejsningen og kan dermed hjælpe til at opnå et bedre sexliv.

En penisring påføres ved at sætte den fast ved roden af penis. Her holder blodet i penis, hvilket bevirker at erektionen bliver mere hård.

En penisring, kan også fås med indbygget vibrator og dermed stimulere både manden og kvinden under samleje.

-Så er det bare at kaste sig ud i at eksperimentere med de forskellige former for sexlegetøj, alt efter hvad man er til, og så er det helt sikkert at sexlysten får et boost og man får et bedre sexliv.