Kniber det med at finde nyt læsestof at kaste sig over? Hos Eroti kan du finde et bredt udvalg af noveller. Der findes mange forskellige typer af fortællinger, og der er uden tvivl noget, der passer i din smag.

Fortællinger som noveller og romaner kan være rigtig godt tidsfordriv. Faktisk kan det gå hen og blive en meget interessant affære at læse noveller, hvis de er erotiske. Hvis man har lyst til at læse erotiske og frække noveller, kan man finde massevis af gode eksempler online. Her er der et stort udbud af længere og kortere formater, som passer til forskellige anledninger.

Inspiration til læsestof

Blev du også helt fanget af Fifty Shades of Grey? Du er langt fra den eneste, der nyder et godt og erotisk styk læsestof i ny og næ. Erotiske noveller giver en sprudlende lyst, her kan man for alvor mærke pulsen stige. Det skyldes, at novellerne ofte er skrevet i et levende sprog. Man får masser af billeder i hovedet, og det kan være meget ophidsende at forestille sig scenen udspille sig, mens man læser. 

Hvis du gerne vil læse sexnoveller, kan du besøge siden: https://eroti.dk/sexnoveller/. Her har Eroti samlet en masse spændende og erotiske noveller, som du kan kaste dig over. Der er rigeligt at gå i gang med, og der findes uden tvivl noget i din smag.

Gode noveller med beskrivelser

Forfatterne af sexnovellerne er generelt dygtigt til at skabe indlevende fortællinger, som taler til læserens lyst. Det er alfa og omega, når man læser sexnoveller, for pointen er netop, at man gerne vil skabe en følelse hos læseren. Her skal man tale til læserens fantasi og beskrive scenerne så de nærmest afspiller sig for øjnene af læseren.

Hos Eroti har de et bredt udvalg af noveller, som gør netop dette. Deres noveller inddeles i en oversigt, hvor man kun kan læse overskriften og de første 4 linjer. Her er titler som ”Åndeløs” ”En anderledes weekend” og ”cykeltur”. Du kan måske allerede mærke, hvordan din lyst og nysgerrighed allerede vækkes bare ved, at du hører titlerne 

God opbygning og optrapning til klimaks

Novellerne har som andre gode fortællinger en god opbygning. Der er først en indledning, hvor karaktererne kort præsenteres. Vi lærer en smule om dem, mens den erotiske stemning også slås an fra start. Her vækkes lysten, og du bliver pirret, mens du læser videre.  

Når man når til fortællingens midte, har du mødt alle karaktererne i fortællingen og måske også lært lidt om deres lyster. Det kan være en kvinde, der bliver overrasket af sin kæreste, da hun kommer hjem, hvor de udlever en fantasi, hun har fortalt ham om. Det kan være meget forskelligt, hvordan selve optrapningen til sex bliver rammesat.

Derefter kommer klimaks i fortællingen, og det vil også oftest være her, hvor karaktererne rammer deres seksuelle klimaks. Her er kører fortællingen på højtryk, og det vil være her du som læser også kan mærke pulsen og blive meget ophidset af at læse de maleriske beskrivelser af karakterne.

Det spændende ved de erotiske noveller er, at du som læser vil imitere karaktererne i fortællingen med dine egne erotiske aktiviteter. Du kan nærmest sætte dig selv i deres sted og forestille dig, at den samme fortælling sker i dit eget liv. Det gør det til en spændende læseform, når du kaster dig over en sexnovelle.

Det er lidt ud over det sædvanlige, og der er sjældent nogle romaner, der kan få dig i samme ophidset sindstilstand som en fræk sexnovelle, du kan hive frem, når du mest af alt trænger til at slappe helt af efter en lang sag på job.