Dette indhold er sponsoreret
Der findes mange forskellige typer af strapon dildoer på markedet. Dette er for at kunne gøre så mange forskellige typer af kunder tilfredse som muligt, men dette kan også gøre det svært at sortere i de mange forskellige typer, og det kan være svært at bedømme, hvor dyr denne type af sexlegetøj kan være. Derfor får du i denne artikel tre forskellige områder, som har en indflydelse på, hvor meget du skal betale for din strapon dildo. Du kan for eksempel overveje en dildo med sugekop, som du kan bruge i soveværelset, så du i trygge rammer kan få den nydelse, som du har i tankerne. 

Materiale

En af de ting, som spiller en rolle, når det kommer på prisen på din strop dildo er, hvilket materiale, som den er lavet ud af. De dyrere strapon dildoer er lavet af silikone, hvilket er et materiale, som er behageligt for kroppen. Dette gør dog også, at det er en god ide, at du investere lidt flere penge i din strapon dildo, så du kan være sikker på, at din dildo ikke er sundhedsskadelig. Derudover er der mange flere forskellige typer af materiale som for eksempel plastik, glas eller poleret træ. Dog er disse enten billigere eller dyrere, og de er ikke så sikre som silikone. 

Størrelse

En anden faktor som spiller ind, når prisen på din strapon dildo skal findes er, hvor stor en dildo, du har i tankerne. Er dette en mindre størrelse, hvor der ikke er brugt store mængder af silikone, læder eller latex, så er den som oftest billigere end de noget større, hvor der skal mere materiale til. Her er det dog op til dig og din partner at beslutte, hvilken størrelse, som passer til jer og jeres behov. 

Type

Der findes som regel tre typer af strapon dildoer, som du kan købe på markedet. Dette er en fast, en hul og en harnessfri. En fast er som oftest brugt af kvinder, som ønsker at penetrere deres partner. En hul er som oftest brugt af mænd, som selv indsætter penis i dildoen, og den kan dermed bruges som forlænger. Den sidstnævnte er en harnessfri, og denne er som oftest brugt at to kvinder, hvor der både er nydelse for modtageren og afsenderen. Disse kommer i flere forskellige prisklasser, og det er her en god ide, at du finder du af, hvilken typer du har behov for, inden du begynder at sortere i priserne på markedet.