Sådan giver du en sensuel massage

af | apr 25, 2023 | Artikler

Har du en partner, som skal forkæles med en sensuel massage? Så skal du ikke bare sørge for at sætte den rette stemning, men også for at have styr på alt fra massageolie til teknik. Læs med her og bliv klogere på det hele.

Der er ikke noget, der kan få romantikken op at ringe som en god massage. Desværre er det ikke et talent, som man nødvendigvis fødes med. Til gengæld kan man heldigvis lære sig evnerne, så man kan blive en sand massage-ekspert. Det handler ikke mindst om at forstå, hvordan man sætter en stemning.

Blafrende flammer og velduftende olie

Når scenen skal sættes for den sensuelle massage, er der nogle ting, det er vigtigt at være opmærksom på. Hvis din partner, eller I begge, skal være nøgne, skal du for det første sørge for, at rummet har den rigtige temperatur. Det bliver nemlig ikke særligt sexet eller afslappet, hvis I fryser.

Stearinlys i lange baner kan være med til at sætte temperaturen i vejret – og blafrende flammer skal der til for at gøre settingen lækker og indbydende. Fyrfadslys i glas kan være en fordel, så du ikke skal bekymre dig om, om de brænder ned eller drypper.

En velduftende massageolie skal der selvfølgelig også til. Du kan enten købe én eller blande din egen. Her skal du bruge en neutral olie, som du så kan dryppe en enkelt, eller enkelte, dråber æterisk olie i. Vælg en duft, som vækker dine sanser, og som du tror, din partner vil kunne lide.

5 konkrete tips til den romantiske massage:

  1. Varm olien i hænderne først, så den ikke kommer kold på din partners hud. Spred olien ud ved hjælp af brede strøg i et par minutter, før du begynder at massere.
  2. Traditionelt begynder man med ryg, balder og bagsiden af benene. Herefter følger fodmassage, benenes forside og resten af kroppen. Til sidst masseres ansigt og hoved.
  3. Du kan med fordel fokusere på at give inderlårene en dybdegående massage (selvfølgelig ikke for hårdt). Det er nemlig en meget erogen zone.
  4. Det kan bidrage til den sensuelle stemning, hvis du sidder på din partners bagdel og giver den første del af massagen.
  5. Vær stille, mens du masserer. Det kan nemlig give en særlig form for intimitet og nærvær.

Bare fordi du ikke har en partner, behøver du ikke føle dig snydt for massage. I dag kan du ret nemt komme i kontakt med en potentiel date ved hjælp af forskellige sites og apps. Du kan selvfølgelig også vælge at få en thai massage amager, eller hvor i landet du nu befinder dig. Der er i hvert fald muligheder nok, når det kommer til at få massage.