Året er 2021, og det er rigtig mange kvinder, der har en vibrator, men der er også stadig mange for hvem lyset ikke helt er gået op endnu. Hvis du hører til blandt dem, der ikke har en liggende i skuffen, så kunne det være tiden at få købt en. Lad det derfor være sagt med det samme – når du går på jagt efter den helt rette, så kan det godt virke overvældende. Udvalget af nemlig mildest talt ekstremt, og de kan få i alle farver, faconer, størrelser og varianter. I stedet for at blive overrumplet af mulighederne så se det som en gave, at du kan få det lige præcis som du vil have det – sådan er det ikke med alt her i livet. 

Det helt store spørgsmål er naturligvis bare, hvilken vibrator skal du vælge, og hvilken vil du få mest glæde ud af. Når du kigger her vil du se, at mens nogle er meget virkelighedstro, hvilket er dem der er formet som dildoer, så er der også nogen, der er langt mere avanceret.  

Hvilken slags skal du vælge?

Som skrevet findes der utrolig mange forskellige slags, men tt godt råd kan være, at begynde i det simple, man kan altid udforske videre, når man er kommet godt i gang. Det er også en god ide at vælge en, der har mange indstillingsmuligheder. Nogle vibrerer meget kraftigt, og andre giver mindre vibrationer. Ved at vælge en der kan indstilles, er du sikker på, at få en, der passer lige præcis til dine præferencer.  Vælg en der er lavet af et lækkert og blødt materiale. Vælg silikone frem for plastik, der nemt kan være hårdt og samtidig virke koldt, hvor der ikke bør være koldt.

Også til par

Der er mange, der tænker på en vibrator, som noget man bruger, når man er alene. Det kan man naturligvis også godt, og det er da sandsynligvis også derfor den blev opfundet i sin tid. Det ændrer dog ikke, at den sagtens kan være en del af et godt og sundt sexliv. De fleste mænd elsker at se deres kvinde opnå nydelse, og det kan derfor også være meget ophidsende at bringe vibratoren i spil – for jer begge. Det kan være til opvarmning, eller som en aktiv del, alt efter hvilken type du har valgt. 

Det bedste råd er faktisk bare, at du kaster dig ud i det, og prøver dig frem. For lige meget hvor meget du læser om det, så finder du aldrig ud af, hvad der er det bedste for dig, før du har mærket det på egen krop.