Legetøj til seksuelle udfoldelser er langt fra en ny ting, men det er ikke alle der har lige nemt ved at komme i gang med de pirrende produkter. Mange mennesker finder det særdeles personligt at tale om sexlegetøj, hvilket gør det meget svært som begynder at prøve sig frem. Ser man det som et tabu, som lukker man potentielt dørene for en positiv oplevelse.

Men hvordan kommer man egentlig i gang med at bruge sexlegetøj? Og hvad egner sig bedst til begyndere?

Find dine foretrukne produkter

Som begynder indenfor sexlegetøj-verdenen kan man først og fremmest glæde sig over at man ikke er det første der stifter bekendtskab med den slags produkter, og man kan dermed drage på andres erfaringer og beretninger.

Sexlegetøj kan være mange ting og det kan tjene mange formål, så det er en god idé først at gøre op med sig selv hvordan og hvornår det skal bruges. Er det til selvtilfredsstillelse, så er det en fordel hvis man overvejer hvilken slags stimulans man godt kan lide, og derved kigger efter produkter der matcher disse behov og ønsker.

Er det sammen med en partner, så kan man eventuelt tage en snak om hvad der mangler i soveværelset eller hvad der kan gøre tiden i sengen mere sjov eller intim.

Små skridt er godt for alle

Små skridt er godt for alle

Hvis man ikke har prøvet nogen form for sexlegetøj før, så kan det være en god idé at starte ud i det små og prøve én enkelt ting eller to inden man køber hele butikken.

Selvom at mange mennesker elsker brugen af sexlegetøj, så kan man aldrig være sikker på at det er noget for en selv eller ens partner.

Ikke alle mennesker er ens, når det kommer til seksualitet, og selvom vibratorer og bundløse trusser er et must for nogen, så er det ikke med sikkerhed noget for dig eller din partner.