Gør sexlivet bedre med sexlegetøj – for både kvinder og mænd

Sexlegetøj bliver mere og mere almindeligt i det danske hjem. Sammenligner vi med 10 år tilbage, er antallet af sexlegetøj der bliver solgt fordoblet mange, mange gange. I denne artikel skriver vi kort om sexlegetøj for kvinder og for mænd.

Sexlegetøj for kvinder

Det bliver mere og mere populært at gøre brug af sexlegetøj. Det starter ofte i det små med en vibrator eller en dildo. Måske er det én, som man har fået af sine veninder i gave. Måske er man i en eksperimenterende fase med sin partner.

Som tiden går og man bliver mere erfaren, er det normalt er sortimentet udvider sig. Det bliver mere eksperimenterende og der flyttes grænser.

Sexlegetøj kan give orgasmer som nærmest er umulige for den almindelige mand. Det er én af de mange grunde til, at det blive mere og mere populært hos kvinder.

Du finder det bedste udvalg af sexlegetøj fra Purelust.dk

Sexlegetøj for mænd

Der er masser af grunde til, at mænd ikke dykker ned i at bruge sexlegetøj alene eller sammen med deres partner. Det kan eksempelvis være uvished omkring produkter eller blot for at spare besværet med rengøring og sterilisering – og så det faktum, at sexlegetøj designet til mænd ofte ser besynderligt ud og derfor ikke noget man lige kaster sig ud i.

Men først og fremmest ser det ud til at være på grund af opfattelsen, at onanering uden sexlegetøj klare tricket. Det er dét, mænd er vandt til. Onanering (og sex) føles allerede godt, så hvorfor prøve noget anderledes? Desuden er næsten alle mænd allerede 100-meter mestrer i onani.

Hvad angår glæde, hvad angår hårdere, stærkere og mere livsbekræftende orgasmer, hvor meget plads til forbedring kan der virkelig være? Vi er her for at fortælle dig, at svaret er meget.

Sexlegetøj gør ting, som du og din partner ikke kan, uanset hvor vilde i er i sengen.

Singler kan også overveje sexdukker – altså den såkaldte Lolita-dukke. I dag er kvaliteten en helt anden, og dukkerne kan fås forholdsvis realistiske.

Du finder det bedste udvalg af sexlegetøj fra Purelust.dk

Kom godt i gang med sexlegetøj

Vi anbefaler, at du starter i det små. Som du bliver mere erfaren og vovet, kan du udfolde dig til 50 Shades og Grey style – såfremt du opdager, at det ligger gemt i dag. Du kan blive inspireret af videoer fra xhamster hvor der er en masse der bliver brugt ”in action’. 

Ønsker du at vide mere om de forskellige typer sexlegetøj, eller hvis du er specielt interesseret i at læse mere om, hvad man skal købe som ny- eller erfaren bruger, kan du se mere dybdegående beskrivelser under nogle af Purelusts mest brugte kategorier. Her beskriver de produkterne så enhver kan forstå dem.

God fornøjelse!

De bedste hilsner,
Holder bag SecretPleasure.dk