Thai Massage Guide

No Results Found.

com/dk/visbanner.php?partnerid=23682&bannerid=51127″ border=”0″>

Det bedste udvalg fra Østen – Thai Massage

Find thai massage annoncer med eller uden intimmassage / happy ending

Z

Thai massage

Bliv forført med Thai Massage og kom væk fra en stresset hverdag. Få fornyet energi hos skønne hos skønne piger – vælg mellem mange forskellige typer af Thai Massage.
Z

Thai Wellness

Thailand Wellness er kendte for deres luksus wellness med massage, olier og aromaer. Kom i sus og dus og bliv forkælet med Thai Wellness. Find klinik i dit område i dag.
Z

Massageoversigt

Vi har samlet annoncer fra landets bedste Thai Massage piger og klinikker. Søg fx efter Thai Massage København, Århus, Aalborg eller Odense, og find massagepiger nær dig.
Danmarks Thai massage guide

Nyd thaimassage og kom væk fra en stresset hverdag

Blandt behandlingstyperne er typisk tradionel eller luksus wellness massage, oliemassage, ansigtsmassage, fodmassage, tantra massage og body to body massage.

Thaimassagen er en 2.500 år gammel behandlingsform, som er meget anderkendt i Asien og store dele af verden. Thaimassagen adskiller sig væsentligt fra den vestlige massage, da Thaimassøren er uddannet i fysioterapeutisk og kiropraktisk stræk, samt en mere dybdegående massageteknik, hvor albuer og kropsvægt bruges for at massere mælkesyre og affaldsstoffer ud af musklerne. I Thaimassagen ser man på kroppen som en helhed, og der er stor fokus på energibaner som bliver åbnet op.

6 Fordele massage & wellness gør for dig

  • Mindsker muskelsmerter
  • Forbedrer søvnkvalitet
  • Forbedrer led mobilitet

  • Frigører spændinger
  • Slap af og nyd massagen
  • Frigører stress

Find thai massage klinikker med vores massage guide

Brug søgefeltet for oven og find thai massage eller andre massageklinikker i bl.a. storbyerne København, Århus, Aalborg og Odense. Du kan også søge efter større områder såsom Sjælland, Fyn og Jylland.

Guide til Thai Massage – Spørgsmål & svar

Herunder finder du typiske spørgsmål du end må have omhandlende massage, massageklinikker og thaimassage.

Udenlandske massagepiger og klinikker

SecretPleasure.dk har et stort udvalg af annoncerne fra udenlandske massageklinikker. Vi har samlet det bedste udvalg af massagepiger, som i stort omfang stammer fra fra Østen, så du nemt kan finde den rette massør/massøse i dit lokalområde.
Der er forskellige massageformer fra Østen, men det mest udbredte er Thai massage, Kinesisk massage, Filipinsk massage, Japansk massage og Koreansk massage.

Priser og ydelser varierer og kan findes på de enkelte annoncer i vores Massage guide.

Hvad koster Thai massage

Priser på Thaimassage varierer fra sted til sted og det kommer an på hvilken ydelse du køber. Ofte kender du både ydelser, priser og thaimassagens varighed, men tag en snak med massøsen, hvis du har nogle særlige ønsker eller behov.

Priser for intim massage, nogle gange kaldet happy ending, varierer også fra den enkelte Thai klinik / Thai pige.

Det skal understreges at det ikke er alle piger der tilbyder intim massage. Vi vil opfordre dig, og alle og enhver, at respektere pigens beslutning. Det kan sagtens være at pigen slet ikke tilbyder ydelsen, eller måske kemien ikke er der eller det passer dårligt på dagen. Uanset hvad, så bedes du respekterer pigens valg.

Intimmasage 'Happy Ending'

Intimmassage er massage med fokus på de intime områder på kroppen. Intime områder på kroppen kan være massage af mandens penis, pung eller prostata (også kaldet prostata massage).

Det er op til den enkelte klinik eller massage pige om der ydes intimmassage (også kaldet massage med happy ending). Vi blander os ikke i hvad der foregår eller ikke foregår, når kontakten mellem forbruger og annoncør er sket.

Intimmassage anses som værende ganske normalt i mange østlige lande, og vi forventer kun at det bliver mere og mere normalt i Danmark. Det er ikke længere tabu, og interessen vokser fortsat.

Hvad er Thai Massage

Thai massage er en massageform, der anvender en kombination af akupressur, yogastillinger, og “ayurveda”.

Thai massage adskiller sig fra andre massageformer ved at man strækker kroppen og trykker på udvalgte følsomme steder – andre massageformer arbejder med gnubning. De thailandske massører og massøser finder hurtigt din krops grænser, og kan derfor strække og bøje din krop uden at det gør ondt.

Hvordan adskiller thai massage sig fra et typisk massage?

Thai massøren eller massøsen bruger hænder, knæ, ben og fødder til at bevæge dig ind i en række yoga-lignende strækninger, mens behandleren også presser på dine muskler og anvender akupressur.

Hvad er Traditionel Thai massage

Traditionel thai massage udføres på en polstret måtte eller en madresse på gulvet kaldet en “futon”. Under traditionel Thai massage anvendes der ingen olie eller lotion, og man er fuldt påklædt. Den traditionelle massageform adskiller sig derfor meget fra de mere populære former for massage, hvor der typisk anvendes massageolie og hvor man er afklædt på en forhøjet briks.

Hvad er Luksus Thai Massage

Luksus Thai Massage er den behandlingsform man oftest hører om og kender til. Det er ved denne massageform at der anvendes velduftende aromaolie, som giver blød og lækker hud. Der er fokus på både hoved, ansigt, fødder og hele kroppen.

Når du får udført Luksus Thai Massage bliver du ekstra forkælet ov vil opleve en helt særlig form for afslapning, mens din hud bliver fugtet og lækker.

Hvad er Oliemassage

Oliemassage er måske den mest kendte form for Thaimassage, men tilbydes også af danske piger. Andre kalder også massageformen for “Svensk massage” eller “Sweedish massage” – navngivet efter behandlingsmetoden der ligger op til svensk.
Når der behandles med oliemassage anvendes der aromaolie.
Med hænderne giver massøren  nydelsesfuld og afslappende behandling med oliemassage. Den sublime velvære opnås ved, at massøren hovedsageligt anvender tryk (akupressur) og så påfører olie, så det er muligt at massere alle kroppens muskler i dybden.

Hvad er Tantra Massage

Tantramassage er et koncept, der har eksisteret i mange hundreder af år. På det seneste af det blevet mere populært blandt par, men også i særdeleshed hos thai massagepiger. Der er mange fordele, både fysiske og åndelige ved tantrisk massage og de kan opveje en lang række problemer.

Fordele ved tantra massage

Tantra massage er til for at blive nydt, men her er nogle af de mange fordele, du kan se frem til ud over nydelsen:

  • Du vil være i stand til at forbedre dine vejrtrækningsteknikker. Tantra massage kombinerer berøring med stabil, rytmisk vejrtrækning. Når du begynder at mestre vejrtrækningen, der er forbundet med massagen, vil du finde, at din vejrtrækning også forbedres på andre områder af dit liv. Du vil opdage, at når din vejrtrækning er bedre, er din generelle udholdenhed i livet også bedre.
  • Du slapper virkelig af. Tantrisk massage afslapper din krop og dit sind samtidig, hvilket kan føre til bedre søvn og øget årvågenhed.
  • Tantra massage stimulerer seksuel interesse hos dig og din partner.

Dette er blot nogle af de fordele, du kan nyde godt af.

Vi anbefaler at såfremt at du er interesseret i tantra massage, at du kontakter en af vores annancører under kategorien Thai massage i vores massageguide.

Hvad er Body to Body Massage

Body to body massage er en behandlingsform der hjælper dig med at komme af med spændinger mens du samtidig oplever den fulde nydelse af sensationer.

At få Body to Body massage af en professionel massør kan hjælpe dig med bedre velvære og enhvert problem du end må have.

Målet med en body to body massage er ofte en afslutning med orgasme. Det tilskyndes, men det er ikke målet. Det eneste sande mål med body to body som er en sensuel massageform, er at du opnår berolighed og velvære, om end det må være følelsesmæssigt, fysisk eller mentalt. Det siges, at sanserne spiller en stor rolle på vores sundhed og velvære. Body to Body eller “full body sensual massage” kan hjælpe dig til dette, på en yderst seksuel måde.