Find Thai Massage i Aarhus

Velkommen til byens bedste udvalg af Thai Massage piger og klinikker

No Results Found.

Bliv annoncør på SecretPleasure.dk - det er GRATIS!

Aarhus’ udvalg af Thai Massage piger & klinikker

Leder du efter en thai massage i Aarhus, er du kommet til det rette sted. Byen bugner af et utroligt bredt udvalg som med sikkerhed vil imødekomme enhver smag. Vi har et kæmpe udvalg af annoncer på thaimassage og mange andre muligheder, du med sikkerhed vil finde interessante. Vi har både annoncører i selve midtbyen, men også rundt i alle Aarhus’ forstæder. Uanset hvor du befinder dig, så kan du hos os finde en som kan tilfredsstille dine personlige behov. Hvad enten du skal tage revanche fra en uheldig bytur eller bare har brug for en enkelt aften med lidt ekstra omsorg, har du rigeligt af muligheder at vælge imellem her. Vi sørger for en diskret behandling og garantere en gnidningsfri kommunikation imellem annoncør og kunde.

Vores store udvalg af eksotiske annoncer spænder sig over et bredt sortiment. Her finder du blandt andet massageklinikker med decideret thai wellness, som for alvor kan få dig til at slappe af, thai massage og intimmassager med masser af mulighed for happy ending. Som regel stiller klinikken en lækker forfriskning frem til dig i form af fx. slik eller frugt og du kan forvente en yderst imødekommende og afslappende stemning på thai klinikken, hvor massagepigerne allerede nu glæder sig til din ankomst.

Vores massageannoncer i Aarhus med thai massage indeholder billeder, beskrivende tekster, priser, SMS-service, åbningstider og kontaktinformation, som gør det endnu lettere og mere bekvemmeligt for dig at gøre brug af vores service.

Thai massagens oprindelse

På trods af, at thai massagen herhjemme de seneste år har fået et mindre sofistikeret ry, er der faktisk tale om en oldgammel og respekteret form for behandling og selvforkælelse. Thai massage eller “Nuad Thai”, som det også kaldes på thailandsk, kommer ud af en lang og gammel tradition af behandlinger som fungere helbredende for kroppen. Oprindeligt er massageformen faktisk tiltænkt som værende en form for fysiurgisk lindring. Thai massagen kan strækkes helt tilbage til for over 2.500 år siden og siges at være hjulpet til verden ved hjælp fra en læge i det nordlige Indien, som gik under navnet Jivaka Jumar Bhacca. En af de ting han er kendt og husket for i dag er at være læge for buddhistiske munke og betroet ven af selveste Buddha. En af omdrejningspunkterne for thai massage, er opnåelsen af den mentale tilstand af velvære kaldet “sen”. Sen er en ældgammel aura-lignende ting som strømmer igennem levende ting, mens den afslapper og helbreder på samme tid. Thai massage handler om at stimulere “sen” og gennemstrømme kroppen med luft, så du bliver forfrisket fra inderst til yderst.

I thaimassagen går massagepigen nemlig ind og stimulere nogle af de store sene-gange i din krop ved at trykke på nogle bestemte punkter langs disse gange. Oprindeligt involverede thaimassage og en række yoga strækninger, som ligeså stimulere sen og ligeledes bidrager til et sundere åndedrætssystem og højere grad af indre velvære. Ved hjælp af specielle vejrtrækningsmetoder som flere massage klinikker stadigvæk udfører, skydes luft gennem kroppen og efterlader en helbredende effekt. Kombineret med fysiologisk pres og tryk på ømme muskler og områder, vil din krop opleve en fornyelse både fysisk og psykisk.

I gennem årene er thaimassagen gået hen og blevet noget mere intim, selve stimuleringen for mennesket er i fokus og som regel, kan du forvente en happy ending. Den mere sensuelle karakter, som massageformen i den vestlige verden har indtaget, er et mere sobert bud på tilfredsstillelse og afslappelse end du sædvanligvis vil blive mødt af.

Rundt i hele Danmark er der utallige steder som udbyder thai massager. Gør brug af vores søgemaskine og find den bedste massageklinik nær dig, som kan imødekomme netop det du går og længes efter. Find ud af hvem der har de lækreste massagepiger og gem annoncen som favorit, så finder du den nemt igen til et gensyn.

På Thai Wellness i Aarhus er du sikker på en oplevelse med dig i fokus, her tager massagepigerne ekstra godt af dig og sørger for en rigtig god wellness oplevelse, du med sikkerhed sent vil glemme. Der er stadigvæk plads til det frække, men wellness delen er her i fokus.

Gratis brugeroprettelse – også for Thai Massage annoncører

Hos SecretPleasure.dk er det gratis både at tilmelde sig og oprette annoncer for massage eller andre former for intimt samvær. Det vil altså sige at du som kunde, hverken skal betale for at oprette dig eller for at gå på udkig i vores store udvalg af annoncer med thai massage og thai klinikker. Opret en profil hos os, så kan du både oprette og administrere dine egne annoncer. Gemme dine favorit thai klinikker fx i Århus som favoritter og dermed kunne genbesøge dine ynglings thai massage.

Fordelen ved at gøre brug af vores service er en diskret og ligetil oplevelse, som sikrer at dine behov bliver mødt på en professionel måde. Vi godkender alle vores annoncer manuelt og dette sikrer dig et minimalt spænd af falske annoncer, vi vil alligevel bede dig være opmærksom på at disse eksisterer. Skulle du falde over en falsk annonce, vil vi bede dig om at anmelde annoncen, så vi kan få den fjernet hurtigst muligt. Vi arbejder allerede nu på en “verified escort og massage”-funktion, som i fremtiden vil agere et kvalitetsstempel på annoncører.