Young, Super sexy danish Blonde, E cup

Escort / Massage / Posted 4 år ago / 2434 views

Beskrivelse

Hej drenge. 😉 Tag et kig på min beskrivelse, hvis du sidder derhjemme hamrende liderlig, og har brug for dit livs knald. Med massere af sexyness og intimitet! Eller hvis du er den friske og spontane type, så tag et smut forbi Cassiopeia Stars, og sig hej. Jeg venter på dig! 😉

(Jeg kan træffes mellem 16-22)

Velkommen til ultra frække, high class, sprøde, hotte luksusgodte Estelle.

Estelle er smuk som en drøm, en helt igennem skandinavisk skønhed af høj kaliber. Eksklusiv til fingerspidserne, feminin, forførende med en fandens fræk girl power.

Du bliver mødt af en killer krop. Slank og lækker veltrænet med store, helt ægte bryster. Klar til forkælelse og kærlige berøringer. Men kan nemt også lade sig overgå til det hårde og frække dominans univers.

Smal, helt flad mave og en fast, rund strutpopo. Hendes lystne, nysgerrige luksuspussy er jomfrustram, helt glat og mere end klar til besøg af kvalitetsbevidste gentlemen og frække fyre.

Hun har et usædvanlig, smukt, klassisk ansigt indrammet af taljelange lyse lokker. Blændende smuk med flirtende, kønne, krystal blå øjne og et smil, der tager der tager dig med storm. En perfekt perlerække af hvide, velplejede tænder og fucking frække, sensuelle, bløde læber.

Et blik på den smukke og du er solgt.

Sød, smilende elskerinde, smuk og fortryllende. Modellen du aldrig har kunne få.

Et skud af ungdommens kilde. Iført frække, franske blonde pikanterier og høje hæle.

Send en SMS til 1277 med teksten: CPS ESTELLE

for at tilmelde dig Estelles SMS-tjeneste med nyheder og tilbud.

  • Opening hours : 16-22